Wie zijn wij:


Ik ben Ariane Bootsma, 53 jaar, getrouwd met Rinze Bootsma.

Na 10 jaar gastouder te zijn geweest in Bolsward zijn wij in 2018 kinderdagverblijf en BSO De Kinderen van September in Witmarsum gestart. Door onze werkmethode en visie is dit een succes geworden.

Ons kinderdagverblijf heeft inmiddels zo’n 10 parttime en fulltime pedagogische medewerksters aan het werk. Die met veel liefde en aandacht de kinderen een fijne en geborgen plek biedt. Bij ons is elk kind uniek en speciaal.

Een aantal weken geleden kwam Lotte bij mij met de vraag of ik haar kinderdagverblijf zou willen voortzetten. Ik ken Lotte al jaren en weet dat haar visie en liefde voor de kinderen dezelfde is als die wij hebben. Ik voel me dan ook zeer vereerd dat ze mij heeft gevraagd om haar kinderdagverblijf voort te zetten. We gaan er dan ook voor zorgen dat, wat Lotte met veel passie en liefde heeft opgezet, te continueren.  

Er zal voor u als ouder ook weinig veranderen. We willen vaste gezichten op de groep en krijgen daarnaast in het begin nog alle medewerking van Lotte en Doortje zodat u kind op alle gemak vertrouwd kan raken aan onze medewerksters.

Er zal een nieuw landelijk registratienummer moeten worden aangevraagd. Deze procedure gaan we nu opstarten en hopen dan in december al een paar dagdelen te mogen meedraaien en per 1 januari officieel te kunnen starten op deze prachtige locatie te Wolsum.

Naast het kinderdagverblijf in Witmarsum hebben we in Bolsward aan de Snekerpoort nog een kantoorpand met de naam ‘Samen Sterk’ waar o.a. Rinze zijn administratiekantoor in is gevestigd en een fotografe Martina Ketelaar die als jonge en startende onderneemster ons team versterkt.

Mochten er nog vragen zijn kunt u daarvoor natuurlijk altijd bij Lotte terecht maar mocht u vragen aan ons hebben kunt u bellen naar 0515-579405, Adm.kantoor R.Bootsma of mailen naar info@kinderenvanseptember.nl.

Het is de bedoeling dat we, per 1 januari, het e-mail adres kdv-ratjetoe@outlook.com gaan overnemen en er komt een mobiele telefoon op het kinderdagverblijf te liggen.


Voor de website van de Kinderen van September, klik hier

Voor de website van administratiekantoor R. Bootsma, klik hier

Voor de website van Martina Ketelaar, klik hier